Showroom

Besök vår butik och showroom

 

I vår butik får du professionell rådgivning och inspiration till att leva ut dina belysningsdrömmar.
 

Det kan vara svårt att välja rätt belysning och därför visar vi ett stort urval av våra lampor från webshoppen i vår butik. Där får du tillfälle att se lampornas ljus, former och färger. Vi är experter inom belysning och designlampor – och vi gläder oss till att vägleda och inspirera dig.

En värld av ljus

Vi har dekorerat våra entré och trapphus med vacker Fil de Fer från italienska Catellani & Smith och när du kommer uppför trappan kommer du att gå in i ett stort rum och oavsett vilken riktning du väljer att gå, vi garanterar dig att få en upplevelse utöver det vanliga.


I ett hörn av affären möter du eleganta och okonventionella belysningsarmaturer som spelar med ljus och skuggor. Om du letar efter designlampor där konst är en del av lampans identitet, så hittar du Catellani & Smiths dekorativa taklampor och golvlampor intressanta.


Du kommer att kunna få en stor del av lamporna vi har i webbutiken, men kontakta oss om du vill se en specifik lampa för att ta reda på om vi har det. Utforska vårt showroom, och du hittar en mängd moderna och funktionella designerlampor som alla utstrålar kvalitet och kan inspirera dig att skapa nya inredningsalternativ.

 

 

 

Hitta den rätta belysningen – spotbelysning

För oss är det viktigt att du hittar rätt lampa med rätt belysning. Du kanske behöver ett klart ljus från spotlights till hallen eller din nya walk-in-closet.

Det är därför vi inrett ett rum specifikt till spotbelysning. Här finns ett brett utbud av spotlights och du får tillfälle att se de olika ljussättningarna och deras inbyggnadsmöjligheter.

Utomhusbelysning

Vi står till tjänst för att hjälpa och ge dig råd när du ska välja lampor till utomhusbruk. Därför har vi i butiken visat ett brett urval av utomhusbelysning.

Rådgivning och expertis

Vårt brinnande engagemang i belysning lyser tydligt igenom när vi råder våra kunder. Vi är glada och stolta att få vägleda och ge dig råd, så du köper just den lampan som uppfyller alla dina önskemål. Utställningen i vår butik visar ett brett utbud och vi byter ut modellerna med jämna mellanrum.

 

Vi har en stor gratis parkeringsplats precis utanför dörren. Åker du med offentliga transportmedel, se möjligheterna här.